Uit de staten

Wisselingen in de Statenfractie

Wisselingen  in de Statenfractie

Twee ervaren Statenleden gaan de fractie verlaten. Anita Vlam is geinstalleerd als wethouder van de gemeente Woudenberg. En Willem Joustra is aan de slag gegaan als wethouder in Wijk bij Duurtstede. Met beiden heb ik veel samengewerkt in de fractie. Aan beiden dank hiervoor. Ik wens ze veel succes in hun nieuwe uitdagingen.
Hun plaatsen in de fractie worden ingenomen door Judith Godschalx en Janine van Doesburgh.

Ook vanaf deze plaats wens ik Andre van Schie veel succes met zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap voor de komende Statenverkiezingen. Andre ken ik al vele jaren en ik zie uit naar onze samenwerking.

De statenfractie heeft tijdens het meest recente fractieweekend ook ingezoomd op de komende maanden naar de komende verkiezingen. Waar ligt de focus op, op welke thema’s gaan we inzetten? Het wordt een mooie opmaat naar de campagne! Meer hierover in volgende edities van Liberaal Utrecht.