Van de voorzitter

Kies 21 maart voor doen!

21 Maart valt er weer iets te kiezen in Utrecht. Op 14 januari heeft Mark Rutte de Utrechtse campagne afgetrapt tijdens onze nieuwjaarsborrel en Utrechtse Liberalendag. Het is duidelijk dat de Utrechtse VVD bruist!

Vanaf die tijd gaan onze vrijwilligers van deur tot deur om iedereen in Utrecht te overtuigen te kiezen voor de Utrechtse VVD. We hebben een geweldig en ervaren team en een sterk programma om Utrecht nog mooier te maken.

Uiteraard kunt u hierbij tot de laatste dag helpen: door een uurtje te canvassen of flyers uit te delen, uw eigen billboard te sponsoren, een poster op te hangen, berichten te delen op social media of leden te werven voor de Utrechtse VVD.

De afgelopen 4 jaar hebben we bewezen dat we verantwoordelijkheid kunnen nemen in een coalitie. We hebben zeker compromissen moeten sluiten op voor de VVD belangrijke dossiers zoals verkeer en bereikbaarheid. Maar zonder deelname van de VVD aan dit college was Utrecht echt op slot gegaan en dat hebben we kunnen voorkomen. Verder heeft Kees Geldof als wethouder Leidsche Rijn Centrum vlot getrokken, Castellum Hoge Woerd gerealiseerd en belangrijke pleinen zoals het Domplein zijn opgeknapt.

Kortom de VVD kiest voor doen: ook de komende jaren kunt u op de Utrechtse VVD rekenen!

In de komende periode zal de VVD zich onder meer sterk maken voor meer veiligheid, een levendig en bruisend Leidsche Rijn en een bereikbaar Utrecht met auto, fiets en openbaar vervoer.

In deze editie van Liberaal Utrecht kunt u nader kennismaken met onze kandidaten en onze belangrijkste plannen voor Utrecht.

Nu is alleen nog de keuze aan u. Kies voor Doen. Stem op 21 maart op de Utrechtse VVD.