Campagne voeren is leuk
Netwerk VVD Utrecht

De campagne is nu echt van start!

Het campagneteam is er al maanden mee bezig, maar nu gaat het echt beginnen: de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Inmiddels is het verkiezingsprogramma bekend, de kandidaten zijn bekend en is het plan de campagne bekend.

We gaan de komende weken ontzettend hard ons best doen om die 8 zetels voor onze kandidaten binnen te halen. Het is een mooi streven dat zeker niet onhaalbaar is, meerdere peilingen hebben dat al laten zien.

Dit gaan we vooral doen door de wijk in te gaan en met iedereen op straat het gesprek aan te gaan. Canvassen biedt een mooie gelegenheid om te horen wat er allemaal speelt in Utrecht en in de wijken, maar ook om te kijken of je dat kunt veranderen.

Wil je meehelpen met het canvassen maak dit dan kenbaar bij Matthijs Stekelenburg of Juultje Verhaaren.

Mocht canvassen nou niet helemaal je ding zijn dan kun je op vele andere manieren helpen. Neem dan ook vooral contact met ons op. Elk uurtje dat je kunt missen kan bijdragen aan een mooi resultaat op 21 maart a.s.

Activiteiten

We hebben al wat mooie activiteiten gepland voor de komende weken:

– 17 feb 2018   Officiële Campagne Aftrap vanaf 16.30 u in het Stadhuis
– 07 mrt 2018   Bakkie doen bus met Mark Rutte
– 10 mrt 2018   Thematisch Netwerk LHBT actie
– 12 mrt 2018   Politiek Café met Staatssecretaris Mark Harbers
– 16 mrt 2018   Politiek Café met Kamerlid Sven Koopmans
– 18 mrt 2018   Bakkie doen bus met Minister Sander Dekker

Voor alle informatie volg vooral de campagnenieuwsbrief of laat Matthijs of Juultje weten dat je graag in de campagne – appgroep wilt, mocht je daar nog niet inzitten. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste activiteiten.

Hopelijk tot snel!

Namens het gehele Campagneteam,

 

Matthijs Stekelenburg en Juultje Verhaaren
Campagneleider en Campagne Coördinator