Netwerk VVD Utrecht

Campagne gemeenteraadsverkiezingen

Beste vrijwilliger, beste campaigner,
Was was het een fantastische campagne. We hebben in Utrecht ruim 5000 stemmen meer gehaald ten opzichte van 4 jaar geleden. Dit heeft ons een extra zetel in de gemeenteraad opgeleverd, een topprestatie. Vooral in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, waar in de campagne ook de focus op lag vanuit het campagneteam, is er massaal op ons gestemd. Liefst 9 zetels zou de Utrechtse VVD innemen als Leidsche Rijn-Vleuten/De Meern een aparte gemeente was en daarmee de grootste partij! De komende jaren zullen we hier dus met z’n allen de focus op moeten houden.
Het campagneteam is trots op de vele actieve vrijwilligers die in weer en wind bereid waren zich in te zetten in de campagne, of het nu canvassen, flyeren, bakkie doen, het creƫren van filmpjes, beheer van de online campagne, het sponseren van een bushokje, een gift of debatteren was, zonder de inzet van al deze actieve vrijwilligers was het ons nooit gelukt om tot dit fantastische resultaat te komen!
Deze lijn willen we graag doortrekken voor de permanente campagne en de Provinciale Staten, Eerste Kamer en Europese verkiezingen die voor volgend jaar gepland zijn.
De Utrechtse VVD heeft laten zien het verschil te kunnen maken met haar campagne, nu is het zaak om ook de komende jaren een zichtbare, permanente campagne te blijven voeren. Nadat iedereen is opgeladen hopen we dat we jouw hulp wederom kunnen rekenen! Wil je actief worden of vrijblijvend koffie drinken hoe je hierin kunt ondersteunen, neem contact op met Matthijs Stekelenburg: 0655176441 of campagne@vvdutrecht.nl.
Met liberale groet, namens het volledige campagneteam (Dimitri, Queeny, Juultje, Dennis, Erik en Marc)
Matthijs Stekelenburg
Bestuurslid Communicatie & Campagne
Campagneleider GR2018