Liberaal Café

 

 

 

 

Sinds 29 juli 2016 heeft de VVD Utrecht haar eigen vrijdagmiddag borrel. Iedere laatste vrijdag van de maand zijn alle leden en andere liberale geïnteresseerde van harte welkom vanaf half 6 bij café Ubica aan de Ganzenmarkt. De bedoeling van deze vrijdagmiddag borrel is om het onderlinge netwerk te versterken en met elkaar ideeën uit te wisselen voor verdiepende, inhoudelijke dan wel actuele activiteiten voor het Utrechtse netwerk. Daarbij is het de manier om het weekend met elkaar in te luiden onder het genot van een heerlijk drankje, op eigen kosten. Voel je vrij om geïnteresseerden en andere liberale vrienden van andere netwerken te introduceren aan de leden van Utrecht.

De afgelopen twee keer zijn gezellig druk bezocht. Zowel op 29 juli als op 26 augustus mochten we liberale vrienden ontvangen uit eigen netwerk en daarbuiten en waren er ook wat JOVD’ers aangewaaid, een leuke mix tussen jong en oud. Het bleek een goede manier te zijn om elkaar weer even te zien na de vakantie, maar ook voor wat nieuwe leden om kennis te maken met het Utrechtse netwerk.

De komende maanden wordt er iedere laatste vrijdag van de maand een vrijdagmiddagborrel georganiseerd, dit zal zijn op de volgende data:

30 september 2016
28 oktober 2016
25 november 2016
30 december 2016
28 januari 2017

We zien jullie allemaal graag de 30e september. Tot dan!

Juultje Verhaaren
Activiteitencommissie