V-Factor

De VVD Utrecht is op het voorjaarscongres van de VVD onderscheiden met de V-factor.

 

 

De V-factor, die staat voor ‘Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vibes’, wordt jaarlijks uitgereikt aan het lokale netwerk waar veel positieve dynamiek is, die uitstraalt op de regio en tot inspiratie kan dienen voor andere VVD netwerken.

 

 

 

 

 

 

 

Voorzitter Richard Nijhoff en vicevoorzitter Martijn van Dalen namen op zaterdag 21 mei de prijs in ontvangst uit handen van het VVD-hoofdbestuur. De VVD Utrecht krijgt de prijs voor haar activiteiten. Het hoofdbestuur roemt de VVD Utrecht voor de manier waarop zij contact zoekt met Utrechters door het organiseren van vernieuwende activiteiten voor zowelleden als niet-leden en de wijze waarop het netwerk openstaat voor discussie en debat.