Netwerk VVD Utrecht

André van Schie voorgedragen als lijsttrekker voor de Utrechtse Provinciale Staten verkiezingen van 2019!

Het bestuur van de Regio Midden heeft André van Schie voorgedragen als lijsttrekker voor de Utrechtse Provinciale Staten verkiezingen van 2019. 

Wij willen André van harte feliciteren met deze voordracht! Ons lokale netwerk heeft veel talent en we zijn er trots op dat André na vele jaren actief in het netwerk en in de Utrechtse Gemeenteraad ook zijn talenten in de provincie kan gaan ontplooien. André is nu bezig met zijn derde termijn in de Gemeenteraad en heeft stevig het woord gevoerd op de verkeersportefeuille. Daarnaast is hij vaak in het nieuws geweest met opvallende acties en schuwt hij het niet om zelf op te treden als er onrecht op straat is, zoals hij vorig jaar deed bij het aanhouden van een fietsendief.
Kortom Andre is beeldbepalend geweest voor de Utrechtse VVD en gaat dit nu ook vast worden voor de Provincie Utrecht. Wij willen alle leden van het netwerk oproepen om op 12 juli tijdens de ledenvergadering van de Regio Midden aanwezig te zijn en de steun te geven aan de kandidatuur van André. De locatie is Zalencentrum HF Witte in De Bilt. Start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

We hopen jullie allemaal te zien.
Foto: Sebastiaan ter Burg