lustrumlogo
Netwerk VVD Utrecht

SAVE THE DATE en OPROEP FOTO’S en CONTACTGEGEVENS:
16 SEPTEMBER 2018 LUSTRUM BRILJANT

Dit jaar bestaat de Utrechtse VVD 70 jaar! Dit briljante jubileum vieren we op zondag 16 september in de middag en avond, nadere informatie volgt uiteraard. Het gerucht gaat dat er ook een indrinkmomentje komt op de zaterdagavond 15 september maar dit zullen we altijd blijven ontkennen!

30 mei 2000 raadsvoetbaltoernooi

Intussen heeft de lustrumcommissie uw hulp nodig! We zoeken leuke foto’s uit de VVD geschiedenis! Dus heeft u nog f0to’s, stuur ze op naar a.van.schie@raad.utrecht.nl. Een eerste ietwat gênante maar toch gezellige foto hebben we als inspiratie bijgevoegd. Het is het raadsvoetbaltoernooi in het jaar 2000. Met een schitterende prestatie van Anton Corandewal op doel en Halbe Zijlstra in de spits wisten we toch maar mooi laatste te worden! (GroenLinks won, maar had dan ook het eerste team van Faya Lobi afgevaardigd).

Naast foto’s zoeken we ook de contactgegevens van oud-raadsleden en oud bestuursleden om ze te kunnen uitnodigen. Dus kent u nog mensen uit de periode 1948-2018 die wellicht geen lid meer zijn, vraagt u ze dan zich te melden bij a.van.schie@raad.utrecht.nl of één van onze bestuursleden!

tot zondag 16 september!
André van Schie
Juultje Verhaaren
Erik van der Marel
Carla Nagel